GUE GUE divecenters
croatie2011215

GUE Tech 1

De GUE Tech 1 richt zich op duikers die zich interesseren voor diepere, technische (wrak)duiken met gebruik van diverse trimixgassen als bodemgas, een decompressiegas voor versnelde decompressie en de bijbehorende decompressietheorie. De vaardigheden die je tijdens je GUE-F hebt geleerd worden aangescherpt en behoorlijk uitgebreid zodat je deze diepe decompressieduiken op een veilige manier kunt maken.

De limieten van Tech 1 duiken gaan met 51 meter diepte, het gebruik van 1 decompressiegas en een maximale decompressie van 30 minuten, dus een flinke stap verder dan de GUE-F.

De opleiding zal 6 dagen duren waarin een veelheid aan theorie en landdrills behandeld zullen worden en we minimaal 9 duiken maken. Hiervan zijn de laatste drie diepe “ervaringsduiken”.

Door de vele wrakken in de diepterange van de Tech 1 is Croatie bij uitstek geschikt voor deze opleiding en worden veel Tech1 opleidingen daar gegeven. En als we er toch zijn voor de opleiding is het zonde om niet een paar wrakken extra te bekijken (waar dit past met de agenda’s uiteraard).

Tijdens de Tech1 duiken zullen we een progressieve ontwikkeling maken in vaardigheden waarbij oa. lijntechnieken, valve failures, teamduiken maar ook specifieke navigatietechnieken en communicatietechnieken voor diepe duiken geoefend worden.

Als ervaringsvereisten voor aanvang van de Tech 1 wordt een GUE-F met Tech-rating gevraagd en een minimum van 100 duiken . Qua materiaal gebruik je dezelfde uitrusting als voor je GUE-F (tech niveau) evenals een stage (min 40cft) en een Argon kit.

croatie2011215 croatie2011215
map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters