GUE
GUE divecenters
MCEP

Global Underwater Explorers

Is een non-profit organisatie die is opgericht vanuit de gedachte om op een veilige manier exploratie te kunnen doen, het onderwaterleven te onderzoeken en beschermen maar ook een hoge kwaliteit duikopleidingen te kunnen bieden.

Slechte duikvaardigheden en ineffici├źnt materiaal zorgen vaak voor onnodige uitputting, stress, beschadiging van een duiksite en daarmee minder plezier tijdens het duiken. GUE-training legt de nadruk op uitmuntende duikvaardigheden. Dit geeft minder stress en meer plezier tijdens het duiken en beschermt de kwetsbare onderwaterwereld.

De duikopleidingen van GUE spreken grote groepen duikers aan en beslaan diverse interessegebieden: van recreatief duiken, grotduiken en technisch duiken tot rebreather-opleidingen en scooter-workshops. De trainingen kennen een progressief karakter: elke volgende stap bouwt voort op een gedegen basis waarbij opgeleid wordt tot kundige, bekwame en comfortabele duikers.

GUE is betrokken bij grootschalige projecten om oceanen, meren, rivieren en grotten te onderzoeken. De diversiteit van deze projecten is enorm: van het ontdekken en in kaart brengen van gevonden scheepswrakken tot de spectaculaire duiken naar de verste delen van 's werelds onderwater grotstelsels. Een bekende naam hierbij is het Woodville Karst Plain Project waar de meest extreme duiken ooit zijn gemaakt.

Het WKPP-team exploreert al meer dan 20 jaar grotstelsels tot ongekend verre afstanden en is houder van de meeste grotduik-records. Een van deze reords is de langste onderwater-grotpenetratie  (26.000 ft, met een bodemtijd van 12 uur op bijna 100 meter diepte en een totale duiktijd van bijna 30 uur).

map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws Opleidingen Agenda NLguev5 GUE GUE GUE divecenters