GUE GUE divecenters
croatie201122

GUE Recreational Diver Level 3

DE Level 3 Trimix opleiding is een recreatieve trimix opleiding die je opleidt voor het maken van diepere duiken (tot 39m). Hierbij wordt trimix 21/35 gebruikt als bodemgas en ean32 voor decompressie.

De progressieve opbouw van de cursus bouwt verder op de vaardigheden uit de vooropleidingen (GUE-F rec of Level 2) en leert je problemen herkennen en oplossen, zodat de diepe duiken op een veilige manier gemaakt kunnen worden.

Naast de theoretische achtergrond van duiken met normoxic en hyperoxic trimix, wordt ook ingegaan op decompressieprocedures, fysica en fysiologische aspecten en de aangepaste duikplanning.

Vereisten voor de cursus: je bent minimaal 18 jaar, hebt GUE-F afgesloten met een Rec level of hebt GUE-level 2 gedaan en hebt minimaal 75 niet trainingsduiken waarvan minimaal 10 met een dubbelset.

Cursuslimieten: de cursus leidt je op voor duiken tot maximaal 39 meter diepte (geen overhead omgevingen), een geplande decompressietijd van maximaal 15 minuten en een maximale bodemtijd van 15 minuten op je diepste punt.

Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor recreatieve duikers die een stap verder willen gaan in hun duiken, zowel in duik diepte als met een langere bodemtijd, en de voordelen van trimix willen voor deze duiken.

map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters