GUE GUE divecenters
Sepia3

GUE Recreational Diver Level 2

De Level 2 Triox cursus is een recreatieve Triox en Rescue-cursus. Als bodemgas wordt ean32 of Triox 30/30 gebruikt waarbij Helium als “anti-narcose” gas ingezet wordt.

Naast uitgebreide aandacht voor Rescue-vaardigheden, wordt tijdens de cursus ook ingegaan op navigatie-technieken, lijn-vaardigheden en nacht/donker water duiken.

Het theoretische deel van de opleiding geeft duidelijk de kenmerken van het Helium-gebruik, fysica en de fysiologische kant hiervan, minimum decompressie en het “on the fly” aanpassen van mdl-tijden en natuurlijk de duikplanning die bij deze duiken komt kijken.

De minimale vooropleiding die benodigd is voor de Level 2 Triox cursus in een Level 1 of GUE-F rec-niveau daarnaast moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Cursuslimieten: de cursus leidt je op voor duiken tot maximaal 30 meter diepte (geen overhead omgeving) en blijft binnen de mdl-limieten.

Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor recreatieve duikers die Triox 30/30 willen gebruiken als “anti-narcose”gas tijdens koudere, zwaardere of gewoon alle duiken. Daarnaast zijn de rescue, navigatie en lijn technieken onontbeerlijk voor elke serieuze duiker.

DSC0444
map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters