GUE GUE divecenters
DSC0562

GUE Recreational Diver Level 1

In de Level 1 cursus worden niet-duikers opgeleid tot veilige, bekwame en comfortabele duikers. De duikvaardigheden die tijdens deze entry-level cursus aangeleerd worden, vormen een solide basis voor een verdere duikcarriere.

De Level 1 EANx cursus is een 5 daagse duikopleiding die in 2-3 delen gegeven wordt. De cursus bevat minimaal 50 opleidingsuren verdeeld onder theoretische lessen en minimaal 14 zwembadduiken en buitenwaterduiken. Theorie, zwembad-sessies, land-drills en duiken in het buitenwater worden hierbij afgewisseld. De progressieve opbouw van deze cursus garandeert dat de leerlingen zich tijdens elk moment van de opleiding comfortabel en veilig voelen, en klaar is voor een volgend leerdoel.

Zoals alle GUE-opleidingen, heeft ook de Level 1 EANx enorm veel aandacht voor veiligheid, teamduiken, goede vaardigheden en technieken, controle en communicatie.

De minimale leeftijd voor deelname aan een Level 1 EANx opleiding is 16 jaar en de cursus kan zowel in natpak als in droogpak gedaan worden.

Voor meer informatie over deze opleiding, aarzel niet om ons te contacteren!

map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters