GUE GUE divecenters
dpv11
dpv11 dpv11
dpv11

GUE DPV 1

De DPV1 (Driver Propulsion Vehicle) cursus is ontwikkeld om duikers vertrouwd te maken met het gebruik van onderwater scooters.

De cursus omvat de basisprincipes van DPV-duiken en geeft je de kennis en vaardigheden die benodigd zijn voor deze duiken. Nadruk ligt hierbij op awareness, duikplanning, teamwork, omgevingsbewustzijn, omgaan met stress, navigatie, milieu-aspecten, scootervaardigheden en noodprocedures, DPV onderhoud en problemen oplossen en de potentiele gevaren van het gebruik van een DPV.

Voor aanvang van deze cursus heb je geen DPV training nodig maar je moet als duiker wel beschikken over goede controle van je bouyancy en een heel goede omgevings/team-awareness hebben.

De minimale leeftijd voor deze cursus is 18 jaar. Daarnaast moeten er minimaal 75 niet-trainingsduiken gemaakt zijn waarvan 50 na het behalen van de GUE-F.

De 3-daagse DPV cursus bevat een combinatie van theorie-sessies en minimaal 5 buitenwaterduiken. Tijdens deze duiken worden basisvaardigheden voor DPV-duiken aangeleerd evenals tow-behind technieken en noodprocedures.

map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters