GUE GUE divecenters

GUE Cave 2

GUE's Cave Diver Level 2 (Cave 2) cursus is een opleidingsprogramma ontwikkeld om ervaren Cave 1 duikers vertrouwd te maken met complex navigatie, groter omgevingsbewustzijn, een vergroot inzetgebied toor toepassen van meerder conservatieve gasplanning en bottomstages. De training legt daarnaasr de nadruk op groter team bewustzijn, gebruik van jump-spool, gevorderde decompressie kennis en gebruik van decompressie stagecilinder, Stress management grot-omgevingen, conserveatie, standaard-en noodprocedures, grotduiktechnieken, en de gevaren van de grot duiken. Om te starten met deze opleiding moeten de deelnemers beschikken over een GUE Cave 1 brevet en minimaal 25 Cave 1 ervaringsduiken.

Ook dienen zij bedreven te zijn met geavanceerde controle over hun drijfvermogen, trim, positionering en de diverse propulsie technieken.

Wij organiseren de Cave 2 cursus op diverse locaties zoals de prachtige omgeving van de Dordogne en Lot in Frankrijk, de adembenemende grotten in de Yucatan, Mexico, de bakermat van het Grotduiken in Florida, maar ook de bijzondere grotten op het Italiaanse eiland Sardinie waar de ingangen allemaal vanuit de zee beginnen. In de agenda vind je diverse data die wij al op de verschillende locaties geplanned hebben, uiteraard kunnen we op verzoek ook een nieuwe datum plannen.

Mexico2016
item3
map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters