GUE GUE divecenters

GUE Cave 1

GUE's Cave Diver Level 1 (Cave 1) cursus is een opleidingsprogramma waar duikers kennismaken met de spectaculaire wereld van onderwatergrotten. In de cursus komen de basisprincipes van het grotduiken aan de orde en de opleiding is ontworpen om duikers te laten kennismaken met de vaardigheden en kennis die nodig is voor een beperkte penetratie in onderwater grotten.

De training legt de nadruk op bewustwording, duik-planning, teamwork, grot-omgevingen, stress management, navigatie, conserveatie, standaard-en noodprocedures, grotduiktechnieken, en de gevaren van de grot duiken. Om te starten met deze opleiding hoeven de deelnemers niet over ervaring met grotduiken te beschikken, maar moeten wel bedreven zijn met geavanceerde controle over hun drijfvermogen, trim, positionering en de diverse propulsie technieken.

Wij organiseren de Cave 1 cursus op diverse locaties zoals de prachtige omgeving van de Dordogne en Lot in Frankrijk, de adembenemende grotten in de Yucatan, Mexico maar ook de bijzondere grotten op het Italiaanse eiland Sardinie waar de ingangen allemaal vanuit de zee beginnen. In de agenda vind je diverse data die wij al op de verschillende locaties geplanned hebben, uiteraard kunnen we op verzoek ook een nieuwe datum plannen.

ressel13of17
caveentrance
map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters