GUE GUE divecenters

GUE Experience Day 5 augustus 2017

Na het succes van de GUE Experience Days in de afgelopen jaren en de vele vragen om een vervolg hebben we een nieuwe datum voor jullie:

Op zaterdag 5 augustus organiseren we een nieuwe GUE Experience Day in Vinkeveen.

Global Underwater Explorers, Fundamentals, denkende duikers, ·teamduiken, drills en skills, awareness, trim and helicopter turns. Wat betekenen al die termen die je steeds vaker tegenkomt op duikfora en internet? En waar gaat het nu eigenlijk over? Zijn GUE-opleidingen nu echt zo anders dan veel andere duikopleidingen? Maken die mannen en vrouwen in zwart met hun wings en longhose nou allemaal van die spannende duiken of zit er een andere reden achter hun keuzes? En waarin verschilt deze manier van duiken met die van mij?

Zijn dit vragen waar je graag een antwoord op hebt, of wil je individuele tips over jouw duiktechniek –uiteraard met video feedback- ·dan is zaterdag 5 augustus de perfecte mogelijkheid hiervoor!

Op deze dag zullen diverse GUE instructeurs en GUE facilities de handen ineenslaan en een dagvullend programma aanbieden om iedereen die meer wil weten over GUE of deze manier van duiken, informatie te geven. De GUE Instructeurs JP Bresser, , Anne-Marie Bresser, Jeroen Wilms en Instructeurs kandidaat Joaquin Jiminez Krijgsman zullen deze dag vullen met presentaties, onderdelen uit de GUE opleidingen, theorie, land drills, materiaal workshops en natuurlijk de bijbehorende duiken. Hierbij worden we ondersteund door Serge Pelikaan die een speciale workshop over medische assistentie aan (bijna)verdrinkingsslachtoffers verzorgd.

Scuba-Academie sponsort deze GUE experience day met een bootduik.

JP Bresser & Cees den Toom zullen een workshop documentie verzorgen inclusief een duik vanaf de boot op 1 van de lokale wrakjes.

Speciaal aan deze dag is ook de combinatie met Project Baseline. Jan Plukkel en Rick van Dijk zullen een introductie geven over Project Baseline en de veranderende omstandigheden in de Vinkeveense Plassen. In de middag zal Project Baseline Vinkeveen metingduiken houden en kan opgedane kennis uit de workshop gelijk in praktijk gebracht worden.

Als laatste zal er in de middag een scooter triggerrace georganiseerd worden waarbij duikers in bezit van een eigen scooter kunnen een leuke race kunnen houden.

In de avond is er bij Scuba Academie een barbeque zijn waar je alle vragen kwijt kunt die eerder nog niet beantwoord zijn.

Kortom, we denken dat het weer een leuk en uitdagend programma wordt en om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht en tijd krijgt vragen we je te registreren via onderstaand formulier

Lokatie & tijd: De dag zal starten om 9.30u op Zandeiland 4 in Vinkeveen bij de tent van GUE-Nederland (deze zal achteraan de parkeerplaats staan). De barbeque zal starten rond 18.00 op dezelfde locatie).

Aan deze duikdag zijn geen kosten verbonden. Voor diegenen die gaan duiken (dit geldt niet voor de bootduik) is een duikvergunning van het recreatieschap echter verplicht (kosten 25 euro, te verkrijgen bij de duikshop aan het begin van Zandeiland 4). Voor de barbeque zal een bijdrage van ongeveer 15 euro pp gevraagd worden.

Inschrijven voor deze dag is verplicht en kan middels onderstaand formulier.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met ons via JP@gue.com of a-m@gue.com

We hopen jullie allemaal te zien in Vinkeveen!

Naam

Email

BBQ ja / nee

Home Opleidingen Agenda Nieuws Opleidingen NLguev5 GUE divecenters