GUE GUE divecenters

GUE Documentation Diver

Onze organisatie, filosofie en daarmee ook de manier waarop we onze cursisten leren duiken is voortgekomen uit exploratie een een project-gerichte kijk op duiken. Standaardisatie, sterke vaardigheden en een solide platform, het belang van het team, simpele maar realistische en krachtige procedures zijn een paar facetten die terugkomen in al onze opleidingen en duikers trainen niet alleen vaardig en comfortabel in het water te zijn, maar ook effici‘nt samen kunnen werken om objectieven te realiseren en makkelijk grote, maar ook kleine projecten te realiseren. Exploratie zonder registratie en documentatie is geen exploratie en het is een logische volgende stap om GUE duikers ook de vaardigheden en capaciteiten bij te brengen om precies dit te kunnen gaan doen.

Dit 4-daags programma behandelt o.a.: Projectmanagement, basis vaardigheden fotografie en video, werken met modellen, beeldcompositie, survey en mapping, mosaic fotografie, beeldbewerking, schrijven van een tekst, videomontage, etc. Het programma draait rond het organiseren van een klein project waarbij de deelnemers al doende de noodzakelijk vaardigheden wordt bijgebracht. Documentation Diver sluit naadloos aan op het Project Baseline initiatief van GUE.

Documentation diver kan worden gevolgd door iedereen met met minimaal een GUE fundamentals REC brevet en zal ook een vereiste worden voor de nog in ontwikkeling zijnde Cave 3 en Tech 3 cursussen.

newmap191
newmap8
map2 rec37van14 item1 Sepia8
Home Opleidingen Agenda Nieuws NLguev5 GUE divecenters