Agenda Donderdag Duikdagen GUE-Nederland 2017

Of het nu gaat om een duikje maken met gelijk gestemden, informatie over de opleidingsmogelijkheden van GUE, korte workshops, afstellen van je (nieuwe) materiaal of gewoon even bij kletsen met een kop koffie, je bent van harte welkom!

-23 Februari Valve management

Ik hoor bellen achter me, maar hoe zat het ook al weer met het dichtdraaien van die kranen? Wel of niet mijn isolater sluiten? En hoe communiceer ik naar mijn buddy wat er aan de hand is? En hoe kan ik als buddy een valve failure zo efficiënt mogelijk checken?

Deze avond geven we een herhaling van de stof die je tijdens je opleiding gehad hebt over valve-failures. De avond zal bestaan uit theorie en daarna (droog)oefenen met een aantal sets. Minimale opleidingsvereiste: cave1/tech1/rec3

 

9 maart Bootduik

Op 9 maart starten we het bootduikseizoen met een bootduik om 1 van de minder bekende duikplekken van de Vinkeveense Plassen te gaan verkennen. Vertrek is om 19.30 vanaf Scuba Academie. Het aantal plaatsen is beperkt dus voor deze duik is vooraf inschrijven (via het evenement dat we aanmaken op FB) verplicht. Hou dus de FB pagina van GUE Nederland in de gaten!

 

23 maart Materiaal onderhoud

De exacte inhoud van deze avond wordt nog bekend gemaakt. Ofwel we gaan materiaal testen ofwel we gaan kijken naar eerste hulp aan de waterkant (hoe red ik een duik bij materiaal pech).

 

13 april Bootduik

Ook op 13 april is er weer een bootduik gepland. Vertrek is om 19.30 vanaf Scuba Academie. Het aantal plaatsen is beperkt dus voor deze duik is vooraf inschrijven (via het evenement dat we aanmaken op FB) verplicht. Hou dus de FB pagina van GUE Nederland in de gaten!

 

27 april Koningsdag vroege vogels duik (ontbijtje mee)

Wat is een beter begin van deze vrije dag dan een vroeg duikje in Vinkeveen voordat je naar de rommelmarkten en bazaars “mag” die Koningsdag kenmerken. We vertrekken om 7.00 vanaf Scuba-Academie voor een duikje. Neem ook wat te eten mee voor ontbijt want daarna maken we van alle meegebrachte etenswaren een “breakfast buffet”

 

11 mei Fundamentals Tech Upgrade

Heb je je GUE-F afgesloten met een recreatieve rating en wil je deze omzetten naar een tech rating dan is dit je kant! Twee instructeurs (max 8 deelnemers) staan voor je klaar deze avond dus plek genoeg.

 

25 mei Scooter Trigger race

Wie durft?? Wie gaat de uitdaging aan om zo lang mogelijk bij onze leidende scooter te blijven tijdens een brommertochtje in Vinkeveen. Plezier gegarandeerd!

8 juni Bootduik

Vertrek is om 19.30 vanaf Scuba Academie. Het aantal plaatsen is beperkt dus voor deze duik is vooraf inschrijven (via het evenement dat we aanmaken op FB) verplicht. Hou dus de FB pagina van GUE Nederland in de gaten!

 

22 juni GUE Reality check

Nooit te oud om te leren….

Onder begeleiding van 3 instructeurs en instructeurskandidaten worden je duikvaardigheden ge-update. Deze avond is zowel voor niet-GUE getrainde duikers als GUE-getrainde duikers en we zullen ons focussen op de finesses van finkicks, bouyancy en trim, en opstijgingen. Ongeacht hoe veel je duikt en hoe goed je vaardigheden zijn, deze reality check geeft je feedback over je huidige prestaties en verbeterpunten om je duikvaardigheden nog verder te verbeteren.

 

15 juli GUE Experience Day

Global Underwater Explorers, Fundamentals, denkende duikers, ·teamduiken, drills en skills, awareness, trim and helicopter turns. Wat betekenen al die termen die je steeds vaker tegenkomt op duikfora en internet? En waar gaat het nu eigenlijk over? Zijn GUE-opleidingen nu echt zo anders dan veel andere duikopleidingen? Maken die mannen en vrouwen in zwart met hun wings en longhose nou allemaal van die spannende duiken of zit er een andere reden achter hun keuzes? En waarin verschilt deze manier van duiken met die van mij?

Zijn dit vragen waar je graag een antwoord op hebt, of wil je individuele tips over jouw duiktechniek –eventueel met videobeelden- ·dan is zaterdag 8 augustus 2015 de perfecte mogelijkheid hiervoor!

Op deze dag zullen diverse GUE instructeurs en GUE facilities de handen ineenslaan en een dagvullend programma aanbieden voor zowel duikers die meer wil weten over GUE of deze manier van duiken, als ook een uitdagend programma te bieden voor mensen die al een GUE opleiding gevolgd hebben.

Daarna zullen we de dag afsluiten met een BBQ bij Scuba Academie om alle sterke duikverhalen nog eens de revue te laten passeren ;-)

De exacte agenda volgt nog maar hou de datum alvast vrij in je agenda!

Uiteraard is iedereen welkom op een van deze donderdagen maar ook op de dagen die niet genoemd staan wordt er gedoken. Voor buddies kun je altijd even een berichtje plaatsen op de Facebook-groep van GUE-Nederland:

 

facebooklogo3item1

 

Tot snel aan de waterkant,

JP & A-M

 

Nog even ter herinnering:

Voor het duiken in de Vinkeveense plassen is een vergunning nodig. Deze vergunning / penning is te verkrijgen bij de duikshop aan het begin van Zandeiland 4 (kosten ca 25euro voor een heel jaar).

Agenda GUE opleidingen

2017

igorpokavert
agendaGUENEDERLAND2017
Home Opleidingen Agenda GUE divecenters GUE Nieuws Opleidingen gueNL